INSTITUT POETA MARAGALL

diumenge, 17 de març del 2013

Fem un bloc

CREACIÓ DEL BLOC:
  • Entreu amb el nom d'usuari i la contrasenya a la pàgina de blogger i creeu un bloc nou. L'hi heu de donar un títol i una adreça. Escolliu una plantilla qualsevol, després la podreu canviar.
  •  Desplegant la pestanya del costat del bloc pots anar a Visió general i a Plantilla. Trieu la plantilla que us agradi. Feu proves canviant el fons, les amplades, el format i avançat.
  • Quan ja heu personalitzat la plantilla podeu tornar a Visió general i aneu a Format. Ara heu de decidir quins gadgets tindreu i en quina disposició. També heu d'anar fent proves. Però heu de posar com a mínim:
       a) Un gadget d'enllaços i posar un enllaç a la pàgina    web de l'institut i al bloc d'informàtica de 4t d'ESO, com a mínim.
       c) Un gadget comptador de visites.
       d) I dos gadgets més que vosaltres escolliu.


ENTRADES:
1-Presentació 
  • Quan tingueu el format adequat torneu a Visió general i ja començareu a fer la primera entrada. Cliqueu NOVA ENTRADA i feu una entrada fent una petita presentació sobre vosaltres: qui sou, què estudieu, quins interessos teniu (què us agrada acadèmicament, hobbies, etc), quina matèria és la que esteu fent, etc. Si treballeu en parella heu de fer dues presentacions en la mateixa entrada.
  • En aquesta entrada haureu de posar una fotografia. Heu d'inserir les fotografies entre mig del text, ajustant bé la imatge per a que quedi un disseny estèticament correcte.
  • També heu de posar dos o tres enllaços a pàgines webs relacionades amb el que expliqueu.


6- Còmic
De com a mínim 3 vinyetes i màxim de 6. Feu el còmic entrant a la pàgina: www.pixton.com/es
Us heu de registrar amb l'adreça gmail que heu creat. Quan el tingueu creat l'heu d'incrustar copiant el codi html a l'entrada amb l'HTML activat.

    7- Voki: feu el vostre avatar amb Voki. Poseu-lo a l'entrada que heu fet la vostra presentació.

     

    8- I si encara us queda temps podeu crear un avatar que se us assembli: Portrai Illustration Maker, o fer animacions en línia: GoAnimate, zimmertwins o Dvolver.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada