INSTITUT POETA MARAGALL

dilluns, 17 de febrer del 2014

Edició de so 2: La ràdio de l'Institut

Ara és el moment de posar en pràctica tot el que heu après!

ANEM A CREAR LA RÀDIO DE L'INSTITUT

Heu d'elaborar un petit espai radiofònic de pocs minuts (aproximadament 5). La temàtica ha d'estar relacionada amb el nostre institut. Es pot tractar d'un anunci d'un esdeveniment, una breu entrevista, un petit reportatge informatiu sobre una notícia o qualsevol tema d'interés, un noticiari, un programa d'humor, etc.
  •  Decidiu quina serà la temàtica del vostre espai i poseu-li un nom.
  • Creeu una carpeta per guardar tots els fitxers d'aquesta pràctica i anomeneu-la Ràdio.
  •  Feu el disseny del fitxer de so final que voleu elaborar en un document de text, anomeneu-lo Ràdio. El programa ha de contenir una sintonia, un acompanyament i si ho creieu necessari una cortina, una ràfega i/o un cop musical (mireu les explicacions del següent enllaç).

  1. Sintonia + nom del programa + referència
  2. Acompanyament + presentació
  3. Ràfega o cortina
  4. Acompanyament + cos del programa
  5.  Ràfega o cortina
  6. Acompanyament + final 
  • Busqueu els fragments de música que us puguin servir com a sintonia, acompanyament, ràfega o cortina.  
  • Graveu els fitxers de veu.
  •  Feu el muntatge de tots els fitxers amb l'Audacity, posant silencis, fandings, eliminant fragments, ampliant, movent i tot el necessari per aconseguir el vostre fitxer final. Deseu sempre el fitxer com a projecte d'audacity amb el nom Radio i quan l'hagueu finalitzat exporteu-lo a wav i a mp3.
  • Per poder inserir el fitxer d'àudio al vostre bloc primer l'heu de penjar a lloc web goear.com. Creeu al bloc una pàgina nova amb el nom SO, expliqueu en què ha consistit aquesta activitat i copiant el codi html del fitxer que teniu penjat a goear.com incrusteu-lo al bloc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada